Update 15-12-2020

Beste leden van Fy-Fit,

Vanaf dinsdag 15 december gelden er nieuwe maatregelen.

Als gevolg van deze maatregelen moeten wij helaas onze fitness sluiten en alle groepslessen aflassen. Dit vinden wij ontzettend jammer. De sluiting zal duren tot dinsdag 19 januari.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor u.

Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij u daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Uiteraard krijgen wij vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden voor december en januari. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie veel vragen oproept.

Heeft u recht op compensatie?

Dit vraagt om een uitleg.

Nederland, en in het bijzonder onze branche, verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Bovendien is sporten in een sportclub, gelet op de richtlijnen van het RIVM , momenteel niet toegestaan. Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Het opschorten van uw betalingsverplichting over de maand(en) dat we gesloten zijn, zou bovendien desastreuze gevolgen hebben voor ons bedrijf en is op dit moment niet mogelijk. We vragen u dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Kosten die we niet kunnen dragen in deze tijd waarin we ons bedrijf overeind proberen te houden.

Hoe gaat Fy-Fit u compenseren?

Wij gaan 100% van het abonnementsgeld als een “renteloze lening” vragen van onze leden. Begin van de maand zullen wij weer incasseren voor de maand januari. Wij vragen u deze incasso’s niet te storneren. Mochten er nog kortingen lopen van de voorgaande sluiting worden deze gewoon verlengd waardoor u ten alle tijden 100 % gecompenseerd wordt. Wanneer wij weer open gaan krijgt u weer de onderstaande opties. 

Voucher; de voucher vertegenwoordigt het betaald abonnementsgeld van de weken waarin u niet heeft kunnen sporten. U kunt deze weken aan iemand cadeau doen.
Korting over 5 maanden ( u krijgt 20% korting op u normale tarief) en deze wordt in de komende 5 maanden verrekend.
Donatie voucher aan de Fy -Fit organisatie.
Hiermee behouden wij onze liquiditeit en kunnen wij onze leden op deze wijze toch 100% compenseren. We delen samen de pijn. 

Wilt u ons tegemoet komen?

Wanneer u uw renteloze lening wil omzetten in een gift uit solidariteit stellen wij dit uiteraard zeer op prijs. U kunt dit aangeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of wanneer we open zijn aan de balie of door u voucher te doneren aan Fy- Fit. Alvast hartelijk dank.

Wilt u het abonnement wanneer we open gaan toch opzeggen? 

Dan regelen we dit individueel, hierbij rekening houdend met de algemene voorwaarden bij  opzeggingen. 

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze clubs zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!

Onze administratie is op werkdagen in de ochtend bereikbaar via email en telefoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Met vriendelijke groet,  

Team Fy- Fit