Tao

Tao betekent letterlijk in het chinees ‘de weg’...symbolisch de weg van ons levenspad.

Ieder pad is uniek en individueel. Wij kiezen ons eigen levenspad om ons te ontwikkelen en daardoor te groeien als mens. Zoals in elke reis wordt ons pad bezaaid met obstakels.

Elke hindernis zorgt tevens voor een leermoment, waardoor wij in staat zijn te groeien naar volwassenheid, wijsheid en heelheid. Het bewandelen van ons levenspad maakt dat wij fysiek en emotioneel uit balans kunnen geraken.

Universal Healing Tao is een uniek systeem dat ondersteuning geeft in het herstel van ons fysiek en emotioneel evenwicht. Mantak Chia is de grondlegger van dit systeem. Uitgebreide medische kennis wordt hierin gecombineerd met de kennis van de krijgskunst en de interne alchemie.

Als je Universal Healing Tao beoefent, werk je aan:

  • Vitaliteit
  • Emotionele balans
  • Fysieke stabiliteit en aarding
  • Gezondheid
  • Persoonlijke en spirituele groei

Chi Kung / Qi Gong
Het eerste gedeelte van de training bestaat uit - meestal eenvoudige - Chinese oefeningen om ons weer soepel en vitaal te voelen. De fysieke stabiliteit en aarding wordt hiermee vergroot, waardoor deze een goede basis vormen voor de Universal Healing Tao meditaties.

Meditatie
Universal Healing Tao meditaties zijn interne energie oefeningen, gebaseerd op de taoïstische traditie van de innerlijke alchemie. De emotionele onbalans wordt hierdoor weer in evenwicht gebracht, waardoor men beter in staat is om de uitdagingen in ons dagelijks bestaan te weerstaan.

Vitaliteit, balans, groei
Door de oefeningen en meditaties van de Healing Tao, word je weer vitaal, kom je in balans en werk je aan je persoonlijke en spirituele groei.

Deze groepsles valt buiten het reguliere abonnement,  U sluit hiervoor een speciaal abonnement af. Inschrijven kan via onze balie, opgeven kan ook telefonisch of via de e-mail.


Tijden:

In cursusvorm van 10 lessen
Zaterdag: 9:00 - 10:00 uur

Tijden onder voorbehoud