Move it Fitness

Het is fun, het is salsa, het is hiphop, het is fitness, het is dansen, het is een complete work-out, het is eenvoudig en super effectief, het is Move it Fitness!

Een hippe workout, die leuk is om te doen. U bent actief bezig met dans en sport, en u heeft nooit het gevoel dat u met een work-out bezig bent, omdat het zo leuk is om te doen! Het is een ideale manier om wat gewicht te verliezen, van die zwembandjes af te komen en tot een goed, sexy gevormd lichaam te komen. U kunt u tot wel 1000 calorie├źn per les verbranden.

Met iedere workout traint u uw onderlichaam, uw buikspieren, middel en uw bovenlichaam. U verbrandt vet in al deze drie gebieden tegelijk. Al na een paar weken merkt u verbetering bij uw taille en dijbenen.

U hoeft geen danservaring te hebben om mee te doen aan Move it Fitness. Move it kent geen moeilijke choreografie├źn en ook een danspartner is niet nodig. Iedereen, jong of oud, die zin heeft in bewegen en dansen, kan direct deelnemen. De eerste bewegingen van een nieuwe workout worden langzaam aan opgebouwd en geoefend. De vrijheid van het bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een geweldige sfeer en ervaring. Deze danservaring op opzwepende muziek onder onze discolampen is voor jong en oud.

Move it Fitness is er voor iedereen vanaf 16 jaar. Move-it Fitness is leuk, makkelijk, dansen, effectief, salsa en een complete workout.

Voor de work-out is sportieve kleding en binnenschoeisel vereist.

Je kunt een los abonnement afsluiten voor deze lessen of een combi abonnement. Neem voor meer informatie contact op. 


Tijden:

Maandag: 19:30 - 20:30 uur

Tijden onder voorbehoud

  

moveitlogo