Women Fit

Kinderen naar school en/of overdag even wat tijd voor uzelf en uw lichaam?

Een gloednieuwe gevarieerde groepsles speciaal voor vrouwen. Onder leiding van onze fitnessinstructeur traint u de vrouwelijke aandachtsgebieden: billen, borst, buik en benen/armen. Het programma bestaat uit warming up, iedere week een ander power-workout programma met een variatie aan korte oefeningen, korte cardio-training en coolingdown. Een uur optimaal werken aan uw lichaam.


Tijden:

Dinsdag: 13:30 - 14:30 uur

Tijden onder voorbehoud

60+ Fitness

Ouder worden in goede gezondheid dat willen we toch allemaal. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen weer anders en in een ander tempo. Door o.a. te blijven sporten (bewegen) is dit proces positief te beïnvloeden. Lichamelijke inactiviteit leidt namelijk tot een afname van het uithoudingsvermogen en spierkracht. Bovendien verzwakken de banden van de gewrichten en neemt de gewrichtsfunctie af. Ook wordt de kwaliteit van het gewrichtskraakbeen minder en treedt er ontkalking (osteoporose) op. Al deze factoren leiden tot bewegingsbeperking. De kans op een blessure is ook groter en genezing van een blessure duurt langer. Eens te meer een reden om te gaan 'fitnessen'.

60+ fitness is een groepsactiviteit en helemaal afgestemd op de actieve senior. In een ontspannen sfeer wordt er gedurende 60 minuten gewerkt aan uw conditie. In onze fitnesszaal maken we gebruik van: loopband, fiets en crosstrainer. Ook maken we gebruik van de krachttoestellen. Deze zijn gemakkelijk in te stellen en goed doseerbaar. Verder wordt het programma ingevuld met spelvormen. U ontvangt een persoonlijk programma, aangepast aan uw lichaam en leeftijd.


Tijden:

Maandag: 14:00 - 15:00 uur
Vrijdag: 11:30 - 12:30 uur

Tijden onder voorbehoud