Bedrijfsfitness

Sportende werknemers zijn productieve werknemers

Fy-Fit heeft vanaf een samenwerkingsovereenkomst met bedrijffitness nederland en benvitaal.  Werknemers van de hierbij aangesloten bedrijven kunnen zich via deze die website inschrijven voor bedrijfsfitness. 


Waarom bedrijfsfitness

Uit onderzoek van TNO is gebleken dat sportende werknemers minder vaak, en korter ziek zijn dan hun collega's die niet sporten. Ziekte of arbeidsongeschiktheid is een grote kostenpost voor werkgevers. Bedrijfsfitness geeft een impuls tot gezonde en actieve werknemers, en dus verhoging van de productiviteit.

De belastingdienst heeft een speciale fiscale voordeelregeling voor o.a. bedrijfsfitness (de werkkostenregeling). Hierdoor kan de korting voor een werknemer die aan bedrijfsfitness deelneemt wel oplopen tot 52%. Voor werkgevers is bedrijfsfitness geheel kostenneutraal.


Meer informatie

Klik op de knoppen informatie voor werkgevers of informatie voor werknemers voor uitgebreide informatie. We hanteren aangepaste tarieven voor bedrijfsfitness deze gaan via de werkgever. Vraag naar onze tarieven en voorwaarden, of vraag een vrijblijvend gesprek en rondleiding aan.

Welkom bij Fitnesscentrum Fy-Fit

Fy-Fit is een fitnesscentrum in Grubbenvorst en heeft speciaal opgeleid personeel. We vinden een persoonlijke, professionele begeleiding en een op maat gemaakt programma het allerbelangrijkste. 

Naast onbeperkt fitness heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan onze gevarieerde groepslessen waaronder Indoor Cycling, T'ai Chi, TAO, Rugscholing en andere groeplessen. 

Naast fitness kunt u bij FyFit ook terecht voor Fysiotherapie, met daarin een groot aanbod van specialisaties. 

  • Ben Vitaal
  • Bedrijfsfitness Nederland