Over ons

Fy-Fit staat voor Fysiotherapie en Fitness. U kunt terecht voor Fitness, Fysiotherapie of voor een combinatie: Fysio-Fitness.

U bent van harte welkom in ons prachtige fitnesscentrum met moderne apparatuur. Wat wij heel belangrijk vinden, en wat we vaak missen bij veel grote 'fitnessfabrieken' is persoonlijke en optimale begeleiding zodat u zeker weet dat u verantwoord werkt aan uw conditie en gezondheid. Het voordeel van Fy-fit is dat er een rustige en gemoedelijke sfeer hangt in tegenstelling tot de grote sportscholen. Er is veel aandacht voor het geven van goede persoonlijke begeleiding. Deze persoonlijke begeleiding word gegeven door een gediplomeerd CIOS-trainer/instructeur en door onze speciaal opgeleide fysiotherapeuten.

Bij fitness leest u meer over ons unieke fitnessconcept.

Welkom bij Fitnesscentrum Fy-Fit

Fy-Fit is een fitnesscentrum in Grubbenvorst en heeft speciaal opgeleid personeel en een keur aan specialismen. We vinden een persoonlijke, professionele begeleiding en een op maat gemaakt programma het allerbelangrijkste. In onze sportschool in Grubbenvorst (regio Horst / Venlo) vindt u tevens de nieuwste apparatuur.

U heeft al een fitnessabonnement voor onbeperkt fitness vanaf 30,75 p.m, en voor jongeren zelfs al vanaf 25,50 p.m. Kom eens langs, bekijik ons centrum en vraag naar onze tarieven.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan onze gevarieerde groepslessen waaronder Indoor Cycling, Women Fit, T'ai Chi, TAO, Rugscholing en Core & Balance.

Naast fitness kunt u bij FyFit ook terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, (Manuele) Lymfedrainage / Oedeemtherapie, McKenzie, Bekkentraining / UIC problematiek, CANS / RSI problemen, Tennisarm / Tenniselleboog, Fysio-Fitness en Medische Training en PRNL Revalidatie.

  • Bedrijfsfitness Nederland
  • Ben Vitaal